info@cool-mania.eu יש לך שאלה?
עדיין אין כאן כלום

לחצו על הלב ליד מוצר – הוא יישמר כאן ותראו כאן את המחיר, ההנחות והזמינות שלו.

בריאות ויופי

מנקה שיניים מלאות - מייבש תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי עד 50℃

מנקה שיניים מלאות - מחזיק תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי 40℃ או 50℃ - לעיקור וייבוש (תחזוקה) של פריטים שונים.

₪ 224,00 −28 %
₪ 311,50 i מחיר לא כולל מע"מ ₪ 182,11
זמינות מוצרים:
במלאי
המוצרים נמצאים במלאי, מוכנים למשלוח. משלוח צפוי תוך 3-5 ימי עבודה.
כן! אנו שולחים אל US
איך אתה יכול לשלם? Cards Crypto
₪ 311,50 ₪ 224,00

הגנת קונה

החלפת מוצרים בחינם תוך 30 יום
אחריות של 24 חודשים למוצרים
אחריות להחזר כספי תוך 14 יום

למה לקנות מאיתנו?

מנקה שיניים מלאכותיות - מחזיק תותבות /טבעות / אוזניות מייבש UVC אולטרסאונד 40℃ או 50℃ - לעיקור וייבוש (תחזוקה) של פריטים שונים כגון מכשירי שמיעה, או אביזרים ושתלים שבלול. מייבש רב תכליתי שנוצר לתפעול קל, מאפשר התאמה קלה בלחיצה אחת.

הוא מציע בחירה של זמן הייבוש הרצוי בין 2 או 8 שעות וטמפרטורה של 40 ℃ או 50 ℃ כדי להתאים לרמת הלחות בסביבתך. המייבש מתוכנן תוך שימת דגש על יעילות אנרגטית , במקביל הוא מציע כיבוי אוטומטי לאחר סיום מחזור הייבוש, שבזכותו הוא מבטיח שכל תהליך הניקוי יהיה שקט ולא יפריע לכם במהלך השינה.

מייבש אידוי וסטריליזטור UVC - תותבות, טבעות, אוזניות וכו'

מייבש אידוי וסטריליזטור UVC - תותבות, טבעות, אוזניות וכו'

הגדר את הטמפרטורה בלחיצה אחת

דמיינו לעצמכם מייבש שמביא פשטות ויעילות לטיפול היומיומי בציוד שלכם. המייבש החדשני שלנו מאפשר לך לבחור את הטמפרטורה האופטימלית לצרכים שלך בלחיצה אחת - 40℃ או 50℃ כדי להתאים באופן אידיאלי לרמת הלחות בסביבתך. דרך הפעולה הפשוטה הזו מביאה לכך שתוכלו לכוון את המייבש בקלות ובמהירות לטמפרטורה הנכונה ללא עיכוב או סיבוכים מיותרים.

סטריליזטור מייבש שומר לילה קולי

מצב חיסכון באנרגיה לשינה שקטה ושלווה

המייבש תוכנן תוך התחשבות בשינה השלווה שלך ויעילות אנרגטית . הוא מציע כיבוי אוטומטי מיד לאחר השלמת מחזור הייבוש שהוגדר, מה שמבטיח שהמכשירים שלך יבשים ומוכנים לשימוש הבא מבלי לבזבז אנרגיה. כל תהליך הייבוש מתבצע בשקט, כך שמנוחתך לא תופרע בשום צורה. עיצוב מתחשב זה אומר שאתה יכול ללכת לישון בביטחון שהמכשירים שלך בטוחים ושהאנרגיה שלך מנוצלת בצורה היעילה ביותר האפשרית.

עיקור מנקה סטריליזטור UVC עבור פרוטזה דנטלית מגן פה

מצב עיקור - הגנה מקסימלית ואריכות ימים של המכשירים שלך

מצב העיקור המתקדם מספק הגנה יעילה ביותר למכשירי השמיעה או אביזרי השתלת השבלול שלך, הודות לשימוש בסטריליזציה UVC . תהליך זה לא רק שומר על המכשירים שלך נקיים ויבשים, אלא גם ממקסם את הביצועים שלהם ומאריך את חיי המכשירים העדינים הללו.

עיקור UVC ידוע ביכולתו להשמיד חיידקים ווירוסים , ובכך להבטיח שהמכשירים הרפואיים שלך יהיו לא רק יבשים, אלא גם נקיים מבחינה היגיינית. זה משמיד עד 99.99% מהחיידקים והווירוסים. מצב זה אידיאלי למשתמשים שרוצים את הטוב ביותר עבור המכשירים הרגישים שלהם, המבטיח את אורך החיים והביצועים האופטימליים שלהם.

עיקור של תותבות, מברשות, טבעות, מכשירי שמיעה

עיצוב תרמוסטטי: הגנה קבועה מפני לחות

העיצוב התרמוסטטי החדשני של המייבש מספק טמפרטורה קבועה שתבחר כדי לקדם אידוי מים יעיל ולשמור על הציוד שלך יבש. גישה זו מבטיחה שמכשירי השמיעה או אביזרי השתלת השבלול שלך מוגנים מפני נזקי לחות . טמפרטורה יציבה שתוכל להתאים לפי הצורך פירושה שאתה יכול לקבל שליטה מלאה על סביבת הייבוש , ולמזער את הסיכון לנזקי רטיבות. עיצוב זה לא רק מאריך את חיי המכשירים הרגישים שלך, אלא גם מבטיח שהם תמיד מוכנים לשימוש במצב מצוין.

מייבש רב תכליתי מעקר תותבות uvc

מִפרָט:

  • טיימר: 2 שעות, 8 שעות
  • טמפרטורה: 40℃, 50℃
  • אורך גל UVC: 260-280 מ"מ
  • מתח כניסה: 5V 1A
  • מידות המוצר: 110x90x40 מ"מ
  • מצב עבודה: ייבוש + עיקור
  • 1 x סטריליזטור UVC- מייבש רב תכליתי
  • 1 x סוג USB-C למתח
  • 1 x ידני

דירוג מוצר

100 %

מנקה UZ

  • קָטָן
  • תואם
  • שֶׁקֶט
Richard Kubík

תורגם מ: צ׳כית

מנקה שיניים מלאות - מייבש תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי עד 50℃

כתבו ביקורת

מנקה שיניים מלאות - מייבש תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי עד 50℃

עד כמה אתם מרוצים מהמוצר?
שלב אחרון
תמונות לא חובה

נפרסם את הביקורת מיד. אם תכתבו אותה בשפה אחרת, נתרגם אותה אוטומטית והמקור יישאר זמין.

דיון במוצר

עדיין אין שאלות

האם יש לך שאלות לגבי המוצר? שאל במהלך הדיון

מנקה שיניים מלאות - מייבש תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי עד 50℃

שאל במהלך הדיון השב

מנקה שיניים מלאות - מייבש תותבות/טבעות/אוזניות מייבש UVC קולי עד 50℃

נפרסם רק את שמכם. נודיע לכם באימייל כשמישהו יענה לכם.

המוצר הזה גם במדינות אחרות הזמינו אותו באתר של המדינה שלכם, בשפה שלכם

בדוק גם:

היסטוריה של מוצרים שחיפשו

איך אנחנו בודקים

המבחר שלנו אינו הגדול ביותר בשוק. אבל כל מוצר בו עבר דרך הידיים של הצוות שלנו בבנסקה ביסטריצה.

  1. בוחרים

    עוקבים אחר החידושים ובודקים רק מוצרים שיש בהם היגיון.

  2. בודקים במשך שבועות

    כל מוצר חדש אנחנו משתמשים בו כמה שבועות, בחנות ובבית.

  3. בדיקה סופית

    הוא נכנס למכירה רק אחרי בדיקה סופית. מה שלא עומד בה, אנחנו לא מוכרים.

  4. עוזרים גם אחרי הקנייה

    מדריך באריזה ועזרה בהגדרה בטלפון או במייל.

עוד על האופן שבו אנחנו בוחרים
״אנחנו לא הכי זולים, אבל הלקוחות שלנו מרוצים.״
צוות Cool Mania, בשוק כבר יותר מ-15 שנה
צוות Cool Mania, בשוק כבר יותר מ-15 שנה

שירותים נוספים עבור סחורות