התחילו באחת הקטגוריות או קבלו השראה למטה.
נצפו לאחרונה



מוניטור וידאו לתינוק (מטפלת) עם LED 5 אינץ '+ IR עם תקשורת דו כיוונית וניטור טמפרטורה יטפל בבטיחות ילדכם ביום ובלילה.
מוניטור וידאו לתינוק (מטפלת) עם LED 5 אינץ '+ IR עם תקשורת דו כיוונית וניטור טמפרטורה יטפל בבטיחות ילדכם ביום ובלילה. מוניטור לתינוק זה עם צילום לילה מבטיח העברת וידאו ושמע באיכות גבוהה דרך תצוגה גדולה בצבע מלא עד 100 מטר בשטח הפתוח. העידן הדיגיטלי מביא הרבה טכנולוגיות מעניינות כדי להקל על חיי היומיום ואחת מהן היא צג הווידיאו הזה לתינוק שיספק מעקב מתמיד אחר התינוק שלך בזמן היעדרותך. יהיה עוזר בית מעשי ובלתי ניתן להחלפה לטיפול בילדים.
מטפלת הוידאו מציעה מאפיינים חדשניים רבים, מה שהופך אותה לייחודית בתחומה, כמו תקשורת דו כיוונית שתאפשר לך לשמוע את בכי או צחוק של ילדך, ובתמורה, ילדך גם ישמע את קולך, כך שלא תשמע צריך לרוץ לעיתים קרובות לחדר התינוקות. זה יכול להספיק אם פשוט לוחצים על הכפתור ומדברים להרגיע את הילד, או אם משגרים מרחוק את אחד מ -5 הערשיים המוצעים . תכונה שימושית נוספת היא צילום בשעות הלילה עם זום דיגיטלי כפול לצפייה נוחה בתינוק בזמן השינה ללא צורך להגיע לשם עם אפשרות להפריע לשינה השקטה באמצעות הדלקת האור במהלך הלילה.
מטפלת הווידיאו כוללת מדחום מובנה לניטור טמפרטורה פנימית קבוע שנצפה בתצוגת LCD כדי ליידע אותך על הטמפרטורה בפועל בחדר של הילד. על סמך זה תוכלו להעריך האם הטמפרטורה אופטימלית והאם ילדכם מרגיש בנוח. פונקציית צג נוספת שימושית מאוד היא פונקציית VOX החוסכת אנרגיה ומוצאת את השימוש בה בעיקר בשעות הלילה. במהלך חוסר פעילות בחדר בו מוצבת המצלמה, LCD יעבור למצב המתנה ויישאר במצב זה עד שהמצלמה תצלם את הצליל. ברגע שהתינוק מתעורר, המוניטור הדיגיטלי לתינוק יזהיר אתכם על ידי הפעלת LCD והעברת צליל. ניתן לחבר את מצלמת התינוק על הקיר / התקרה הודות למעמד המפרק האוניברסלי או להניחה על שולחן וניתן לכוון את הטיה של המצלמה כנדרש.
מאפיינים:
תקשורת דו - כיוונית
העברת וידאו וסאונד עד 300 מטר
תצוגת LCD צבעונית 5 "
בקרת עוצמת קול
פונקציית VOX (חיסכון באנרגיה)
ניטור טמפרטורה
ראיית לילה
משחק שירי ערש לתינוקות
2x זום דיגיטלי
תכולת החבילה:
עדיין אין ביקורות
יש לכם את המוצר הזה? עזרו לאחרים עם החוויה שלכם.
עדיין אין שאלות
האם יש לך שאלות לגבי המוצר? שאל במהלך הדיון
המבחר שלנו אינו הגדול ביותר בשוק. אבל כל מוצר בו עבר דרך הידיים של הצוות שלנו בבנסקה ביסטריצה.
עוקבים אחר החידושים ובודקים רק מוצרים שיש בהם היגיון.
כל מוצר חדש אנחנו משתמשים בו כמה שבועות, בחנות ובבית.
הוא נכנס למכירה רק אחרי בדיקה סופית. מה שלא עומד בה, אנחנו לא מוכרים.
מדריך באריזה ועזרה בהגדרה בטלפון או במייל.
״אנחנו לא הכי זולים, אבל הלקוחות שלנו מרוצים.״