נירוסטה נחושת סט כוסות 4 יחידות - 530 מ"ל בסגנון ויקינג עם קשיות פלדה הם אביזר אופנתי ופרקטי לכל מסיבה או חגיגה.
נירוסטה נחושת סט כוסות 4 יחידות - 530 מ"ל בסגנון ויקינג עם קשיות פלדה הם אביזר אופנתי ופרקטי לכל מסיבה או חגיגה. סט זה משלב את העמידות של נירוסטה עם עיצוב יוצא דופן בהשראת החוסן והאלגנטיות של התרבות הוויקינגית. הכוסות, עם משטח נחושת מבריק ודוגמה מנוקדת ייחודית, מעוררים את השילוב של אומנות מסורתית ויוקרה מודרנית, ומביאים לא רק חוויה אסתטית, אלא גם איכות לאורך זמן.
כל כוס נועדה להיות נוחה לאחיזה ופרקטית להגשת המשקאות האהובים עליך - מקוקטיילים מרעננים ועד תה חם. הסט כולל גם קשיות המוסיפות נופך של אלגנטיות ופונקציונליות, מעשירים את החוויה של כל אירוע.
לכל כוס בערכה קיבולת של 530 מ"ל, המספקת מספיק מקום למנות נדיבות של המשקאות האהובים עליך. גודל זה אידיאלי עבור קוקטיילים מרעננים עם קרח, בירה, משקאות מוגזים קלות, אבל גם עבור תה חם או קקאו בימים קרים. הודות לנפח שלהן, הכוסות מעולות גם למשקאות מעורבים יצירתיים, כמו מוחיטו, פינה קולדה או לימונדות תוצרת בית, אותם תוכלו לקשט בחתיכות פרי או עשבי תיבול לחוויה מושלמת. בנוסף, העיצוב האלגנטי יהפוך כל משקה לתוספת מסוגננת לחוויית האוכל שלכם.
גימור הנחושת המבריק מעניק לכוסות ויקינג מראה ייחודי ומתוחכם שימשוך את עיניך מיד במבט ראשון. העיצוב האלגנטי הוא לא רק אסתטי, אלא גם פונקציונלי - הברק העדין ודוגמת הנקודות המקורית יוצרים אביזר מסוגנן המתאים לכל אירוע, בין אם זה חגיגות, ארוחות ערב עם חברים או שימוש יומיומי.
הכוסות בעלות עיצוב ארגונומי המבטיח אחיזה נוחה ביד, ומידותיהן של 10X6X8,7 ס"מ מספקות יציבות בהגשה. הסט כולל גם 4 קשיות תואמות שלא רק מוסיפות אלגנטיות, אלא גם מגבירות פרקטיות בהגשת לימונדות קרות, קוקטיילים או תה חם. בנוסף, הכוסות נועדו להיות קלים לניקוי, דבר שתעריך בשימוש יומיומי.
ערכת הכוסות הוויקינגית מיועדת לכל אלה שמעריכים איכות וסגנון בהגשת משקאות. הוא מושלם לאוהבי קוקטיילים ובירות מלאכה שרוצים ליהנות מהמשקאות האהובים עליהם מכוסות אלגנטיות ומקוריות. זהו אביזר ביתי אידיאלי עבור אלה שאוהבים לארגן חגיגות ורוצים להרשים את האורחים שלהם עם הגשה מתוחכמת. זוהי גם מתנה נהדרת לחברים שמעריכים פריטים פרקטיים אך מעוצבים, או לאספנים של אביזרי בר ייחודיים, או לכל אלה שמעריכים אביזרים ייחודיים ואלגנטיים.
מפרטים:
תכולת החבילה:
עדיין אין ביקורות
יש לכם את המוצר הזה? עזרו לאחרים עם החוויה שלכם.
עדיין אין שאלות
האם יש לך שאלות לגבי המוצר? שאל במהלך הדיון
המבחר שלנו אינו הגדול ביותר בשוק. אבל כל מוצר בו עבר דרך הידיים של הצוות שלנו בבנסקה ביסטריצה.
עוקבים אחר החידושים ובודקים רק מוצרים שיש בהם היגיון.
כל מוצר חדש אנחנו משתמשים בו כמה שבועות, בחנות ובבית.
הוא נכנס למכירה רק אחרי בדיקה סופית. מה שלא עומד בה, אנחנו לא מוכרים.
מדריך באריזה ועזרה בהגדרה בטלפון או במייל.
״אנחנו לא הכי זולים, אבל הלקוחות שלנו מרוצים.״