מגש הגשה מעץ - קרש הגשה למזון בצורת פין עם 3 תאים הוא אביזר מקורי ומצחיק להגשת חטיפים במהלך חגיגות, מסיבות ומפגשים עם חברים.
מגש הגשה מעץ - קרש הגשה למזון בצורת פין עם 3 תאים הוא אביזר מקורי ומצחיק להגשת חטיפים במהלך חגיגות, מסיבות, פגישות עם חברים. המגש עשוי מעץ מלא המקנה לו עמידות ומראה מסוגנן, ועיצובו מחולק לשלושה תאים פרקטיים המאפשרים להפריד בין סוגי חטיפים שונים.
מגש ההומור מעץ אידיאלי להגשת גבינה, פירות, ממתקים או כיבוד מלוח כמו פופקורן, אגוזים או עוגיות. הוא לא רק פונקציונלי, אלא גם מהנה - הצורה והעיצוב הלא שגרתיים שלו בטוח ימשכו תשומת לב ויהפכו לנושא שיחה בכל מסיבה.
מגש עץ הוא לא רק אביזר פרקטי להגשת חטיפים, אלא גם מקור למצב רוח טוב ולצחוק. צורתו יוצאת הדופן, המזכירה את איבר המין הגברי, הופכת אותו לאלמנט מקורי ונועז שבטוח יעודד את האורחים בכל מסיבה או חגיגה.
העיצוב אידיאלי למסיבת רווקות, מסיבות נושא או כמתנה מצחיקה שתיצור רגעים בלתי נשכחים. למרות שצורתו פרובוקטיבית, הוא גם מעוצב בטעם ובסגנון, המשלב הומור עם פונקציונליות. שלושת התאים שלו מאפשרים ארגון פרקטי של חטיפים, בעוד המראה שלו משמש מקור מובטח לבידור ויעורר כל שיחה.
מגש ההגשה המהנה כולל שלושה תאים המאפשרים להפריד בבירור בין סוגי חטיפים שונים, כך שתוכל להגיש בנוחות גבינה, פירות, אגוזים או חטיפים מלוחים כגון קרקרים או צ'יפס על מגש אחד. החלוקה הופכת את המגש לאידיאלי ליצירת צלחות נושא - מהתאבנים עם פרושוטו וזיתים ועד לקינוחים מתוקים עם פירות ושוקולד.
העיצוב שלו יזכה להערכה גם בערבי סרטים, שבהם ניתן למלא כל תא בפופקורן, פריכיות או אגוזים. אלמנט פרקטי זה משלב הגשה מסוגננת עם הומור, מה שהופך אותו לאביזר האידיאלי למפגשים מהנים ולאירועים לא רשמיים.
מגש ההגשה מעץ משלב הומור, סגנון ופרקטיות ליצירה מקורית אחת שתהפוך כל מפגש למהנה יותר. הצורה יוצאת הדופן שלו מובטחת להצחיק את האורחים, בעוד ששלושה תאים מציעים ארגון חטיפים נוח לכל אירוע.
מגש הוא לא רק עזר מעשי להגשה, אלא גם אלמנט יוצא דופן שיחיה כל מסיבה או מפגש עם חברים. אם אתם מחפשים דרך לשלב כיף עם פונקציונליות, או מתנה מקורית שתפתיע ותשעשע, מגש זה הוא הבחירה הנכונה.
מפרטים:
תכולת החבילה:
1x מגש הגשה מעץ בצורת פין - לוח הגשה בצורת פין 3 תאים
עדיין אין ביקורות
יש לכם את המוצר הזה? עזרו לאחרים עם החוויה שלכם.
עדיין אין שאלות
האם יש לך שאלות לגבי המוצר? שאל במהלך הדיון
המבחר שלנו אינו הגדול ביותר בשוק. אבל כל מוצר בו עבר דרך הידיים של הצוות שלנו בבנסקה ביסטריצה.
עוקבים אחר החידושים ובודקים רק מוצרים שיש בהם היגיון.
כל מוצר חדש אנחנו משתמשים בו כמה שבועות, בחנות ובבית.
הוא נכנס למכירה רק אחרי בדיקה סופית. מה שלא עומד בה, אנחנו לא מוכרים.
מדריך באריזה ועזרה בהגדרה בטלפון או במייל.
״אנחנו לא הכי זולים, אבל הלקוחות שלנו מרוצים.״